Maskiner

Fuchs

Fuchs

I över 50 år har namnet Fuchs varit synonymt med innovativa koncept och och hög tillförlitlighet när det gäller materialhanteringsmaskiner.

Hammel

Hammel

Tyska Hammel står för kvalitet och hög produktivitet när det gäller primär och sekundärkrossar för återvinningsindustrin.

Idromec

Idromec

Idromec har tillverkat kvalitetssaxar och pressar i över 60 år och ligger i framkant vad det gäller kvalité och kapacitet.

Baljer & Zembrod

Baljer & Zembrod

De tunga lyftkranarna, av typen ASX och OBX, passar för såväl stationärt som mobilt användande på olika fordon.

Tillbehör

Genesis

Genesis

GENESIS är en ledande tillverkare av hydrauliska redskap och tillbehör inom demolering, materialhantering, skrot behandling och återvinning.

HGT

HGT

Tyska familjeföretaget HGT har tillverkat gripar i Ilsede sen lång tid tillbaka.

Peiner

Peiner

Peiner är en av världens största tillverkare av hydrauliska gripar.

Hydraulika Petras

Hydraulika Petras

Hydraulika Petras är en tillverkare av hydrauliska gripar.

Baljer & Zembrod

Baljer & Zembrod

ASX och OBX

Stationärt och mobilt användande
De tunga lyftkranarna, av typen ASX och OBX, passar för såväl stationärt som mobilt användande på olika fordon. Detta innebär att man kan använda dessa tunga lyftkranar för tillämpningar i olika operativa miljöer: i skogsindustrin, vid återvinning, lastning och lossning av skrot, arbeten i hamnar och gjuterier, vid lastbilsterminaler, alla de områden där det krävs snabb och tillförlitlig hantering av tunga laster.

Specialtillverkad för tungt mekaniskt arbete
De tunga lyftkranarna ASX och OBX är tillverkade speciellt för tungt mekaniskt arbete. De är utrustade med en miljövänlig, elektrisk/hydralisk utväxling, har robust konstruktion och med en kranarmskonstruktion med vridning fast modulär design. Travers- och svängkranarna har obegränsade möjligheter och möjliggör en mjuk och oinskränkt rörelse i varje arbetsmoment.

Bekväm en-mans-funktion
Som tillval kan båda kranarna utrustas med en ergonomiskt designad operatörskabin, varifrån kranarna kan manövreras. Kontrollbordet är väl organiserat och tillåter kranföraren att utföra hela arbetet från kabinen. Dessutom kan samma kontrollbord användas till att kontrollera även andra system. På så sätt kan lastningsarbetet organiseras rationellt och ekonomiskt.

Brett arbetsfält och hög lastningskapacitet.
De tunga lyftkranarna ASX och OBX är unika för deras enorma lastningskapacitet vid maximal räckvidd. Exempel: Kranen OBX med max räckvidd 13 m lyfter 1.8 resp 2.2 ton och ASX lyfter 1.25 ton vid en max räckvidd av 12.8 meter.