Baljer & Zembrod

Baljer & Zembrod

De tunga lyftkranarna, av typen ASX och OBX, passar för såväl stationärt som mobilt användande på olika fordon.

Euromec

Euromec

Euromec har över 50 års erfarenhet som tillverkare av tillbehör till materialhantering för skrot, rivning och återvinning som gripar, mobilsaxar, chrushers & pulveriserare. 

Fuchs

Fuchs

I över 50 år har namnet Fuchs varit synonymt med innovativa koncept och och hög tillförlitlighet när det gäller materialhanteringsmaskiner.

Genesis

Genesis

GENESIS är en ledande tillverkare av hydrauliska redskap och tillbehör inom demolering, materialhantering, skrot behandling och återvinning.

Hammel

Hammel

Tyska Hammel står för kvalitet och hög produktivitet när det gäller primär och sekundärkrossar för återvinningsindustrin.

HGT

HGT

Tyska familjeföretaget HGT har tillverkat gripar i Ilsede sen lång tid tillbaka.

Idromec

Idromec

Idromec har tillverkat kvalitetssaxar och pressar i över 60 år och ligger i framkant vad det gäller kvalité och kapacitet.

Lyndex

Lyndex

(Fd Lindemann) tillverkar balpressar med hög produktivitet för bland annat papper, plast & aluminium. Modellerna Midibite / Meggabite är ensamma i sitt slag med sin kombination av skärblad & sidopressar. 

MeWa

MeWa

Sen 2011  kan vi erbjuda samtliga produkter från tyska MeWa som är en top of the line tillverkare av maskiner och nyckelfärdiga återvinningsanläggningar.

Peiner

Peiner

Peiner är en av världens största tillverkare av hydrauliska gripar.

STH

STH

STH-Anlagenbau är ett globalt verksamt företag. Företaget designar, utvecklar, tillverkar och levererar återvinningsutrustning, bilsaneringsutrustning och hydrauliska utrustning.

Euromec

Euromec

Italienska Euromec föddes av sammanslagningen av de båda företagen Eurohydromec och Isomec med över 50 års erfarenhet som tillverkare av tillbehör till materialhantering för skrot, rivning och återvinning.

Euromec är en tillverkare med mycket hög teknisk nivå på sina produkter belägen i Brescia, ett distrikt med lång tradition av metall och stålbearbetning. I sitt gigantiska utbud med mer än 900 tillbehör/verktygs finns bla prisvärda skrotsaxar, alla sorters skrot/bulkgripar, wiregripar och alligatorsaxar för metaller.

Alla Euromec’s tillbehör byggs med svenskt stål av hög kvalité som hardox och weldox beroende på hantering. Med vettig prissättning, god kvalité och hög prestanda har Euromec visat sig vara en vinnare bland de italienska fabrikaten av maskintillbehör.

Referenser:

Trania Metall (Euromec KN1600 skrotsax)
Skrotfrag Oskarshamn (Euromec KN2000 skrotsax)
Bröderna Severins Återvinning (Euromec KN1000 skrotsax)
Swedecraft (Euromec KN1600 skrotsax)
Stena Recycling Kalmar (Euromec PSX/4G-35 grip & Euromec PL01/5G-35 grip)

Produktbroschyrer:

Bulkgrip_I535_1350-2000_lit.pdf
Bulkgrip_I546_300-600_lit.pdf
Euromec_PK01_Skrotgrip_400-3200_lit.pdf 
Gripmagnet.pdf
Metallsax_B500.pdf 
Metallsax_B500S.pdf
Mobilsax_KN_serie.pdf
Skrotgrip_PA_400-3200_lit.pdf 
Skrotgrip_PE_lag_modell_120-500_lit.pdf 
Skrotgrip_PL_01_400-1000_lit.pdf 
Skrotgrip_PR_lätt_400-1600_lit.pdf 
Skrotgrip_PS_ultralatt_250-700_lit_for_lastbilskran_mm.pdf