Maskiner

Fuchs

Fuchs

I över 50 år har namnet Fuchs varit synonymt med innovativa koncept och och hög tillförlitlighet när det gäller materialhanteringsmaskiner.

Hammel

Hammel

Tyska Hammel står för kvalitet och hög produktivitet när det gäller primär och sekundärkrossar för återvinningsindustrin.

Idromec

Idromec

Idromec har tillverkat kvalitetssaxar och pressar i över 60 år och ligger i framkant vad det gäller kvalité och kapacitet.

Baljer & Zembrod

Baljer & Zembrod

De tunga lyftkranarna, av typen ASX och OBX, passar för såväl stationärt som mobilt användande på olika fordon.

Tillbehör

Genesis

Genesis

GENESIS är en ledande tillverkare av hydrauliska redskap och tillbehör inom demolering, materialhantering, skrot behandling och återvinning.

HGT

HGT

Tyska familjeföretaget HGT har tillverkat gripar i Ilsede sen lång tid tillbaka.

Peiner

Peiner

Peiner är en av världens största tillverkare av hydrauliska gripar.

Hydraulika Petras

Hydraulika Petras

Hydraulika Petras är en tillverkare av hydrauliska gripar.

Fuchs

Fuchs

I över 50 år har namnet Fuchs varit synonymt med innovativa koncept och och hög tillförlitlighet när det gäller materialhanteringsmaskiner. Fuchs materialhanteringsmaskiner har visat sig vara en vinnare oavsett om den används på skroten i hamnen på sågverket eller i återvinningshantering. Terex-Fuchs finns överallt där kraven är som högst på maximal produktivitet, effektivitet och tillförlitlighet. I Bad Schönborn har Terex-Fuchs över 300 kompetenta medarbetare som producerar över 1000 materialhanteringsmaskiner om året av högsta kvalité för alla tänkbara applikationer inom återvinningssektorn.

Filmer:

AHL 850
MHL 340
MHL 360
MHL 454 & 474 virkeshanterare