Baljer & Zembrod

Baljer & Zembrod

De tunga lyftkranarna, av typen ASX och OBX, passar för såväl stationärt som mobilt användande på olika fordon.

Euromec

Euromec

Euromec har över 50 års erfarenhet som tillverkare av tillbehör till materialhantering för skrot, rivning och återvinning som gripar, mobilsaxar, chrushers & pulveriserare. 

Fuchs

Fuchs

I över 50 år har namnet Fuchs varit synonymt med innovativa koncept och och hög tillförlitlighet när det gäller materialhanteringsmaskiner.

Genesis

Genesis

GENESIS är en ledande tillverkare av hydrauliska redskap och tillbehör inom demolering, materialhantering, skrot behandling och återvinning.

Hammel

Hammel

Tyska Hammel står för kvalitet och hög produktivitet när det gäller primär och sekundärkrossar för återvinningsindustrin.

HGT

HGT

Tyska familjeföretaget HGT har tillverkat gripar i Ilsede sen lång tid tillbaka.

Idromec

Idromec

Idromec har tillverkat kvalitetssaxar och pressar i över 60 år och ligger i framkant vad det gäller kvalité och kapacitet.

Lyndex

Lyndex

(Fd Lindemann) tillverkar balpressar med hög produktivitet för bland annat papper, plast & aluminium. Modellerna Midibite / Meggabite är ensamma i sitt slag med sin kombination av skärblad & sidopressar. 

MeWa

MeWa

Sen 2011  kan vi erbjuda samtliga produkter från tyska MeWa som är en top of the line tillverkare av maskiner och nyckelfärdiga återvinningsanläggningar.

Peiner

Peiner

Peiner är en av världens största tillverkare av hydrauliska gripar.

STH

STH

STH-Anlagenbau är ett globalt verksamt företag. Företaget designar, utvecklar, tillverkar och levererar återvinningsutrustning, bilsaneringsutrustning och hydrauliska utrustning.

Hammel

Hammel

Tyska Hammel står för kvalité och hög produktivitet när det gäller primär och sekundärkrossar för återvinningsindustrin. Hammels stora utbud av krossar är en snabbt intjänad investering på områden som volymreducering sortering och för att få ut ett mervärde ur ditt material oavsett om det handlar om papper, trä, plast eller metall. Läs mer om respektive produkt för att få veta varför Hammel slår ut alla konkurrenter när det gäller effektivitet, kapacitet och driftskostnader.

Produktbroschyrer:

Hammel_anlaggning_kpl_nyckelfardig.pdf
Hammel_finkross for_metaller.pdf
Hammel_Metal_Shredder.pdf
Hammel_Metallseperation.pdf
Hammel_Primärkross_VB450D.pdf
Hammel_referens_anlaggningar.pdf
Hammel_sekundarkross.pdf
Hammel_sorteringsanlaggningar.pdf
Hammel_Stenkross.pdf
Hammel_VB950_Red_Giant_Primarkross.pdf

Filmer:

Hammel shredder krossar trä
Hammel shredder 950 Red Giant
Hammel metall seperationsanläggning
Hammel skivsikt