Baljer & Zembrod

Baljer & Zembrod

De tunga lyftkranarna, av typen ASX och OBX, passar för såväl stationärt som mobilt användande på olika fordon.

Euromec

Euromec

Euromec har över 50 års erfarenhet som tillverkare av tillbehör till materialhantering för skrot, rivning och återvinning som gripar, mobilsaxar, chrushers & pulveriserare. 

Fuchs

Fuchs

I över 50 år har namnet Fuchs varit synonymt med innovativa koncept och och hög tillförlitlighet när det gäller materialhanteringsmaskiner.

Genesis

Genesis

GENESIS är en ledande tillverkare av hydrauliska redskap och tillbehör inom demolering, materialhantering, skrot behandling och återvinning.

Hammel

Hammel

Tyska Hammel står för kvalitet och hög produktivitet när det gäller primär och sekundärkrossar för återvinningsindustrin.

HGT

HGT

Tyska familjeföretaget HGT har tillverkat gripar i Ilsede sen lång tid tillbaka.

Idromec

Idromec

Idromec har tillverkat kvalitetssaxar och pressar i över 60 år och ligger i framkant vad det gäller kvalité och kapacitet.

Lyndex

Lyndex

(Fd Lindemann) tillverkar balpressar med hög produktivitet för bland annat papper, plast & aluminium. Modellerna Midibite / Meggabite är ensamma i sitt slag med sin kombination av skärblad & sidopressar. 

MeWa

MeWa

Sen 2011  kan vi erbjuda samtliga produkter från tyska MeWa som är en top of the line tillverkare av maskiner och nyckelfärdiga återvinningsanläggningar.

Peiner

Peiner

Peiner är en av världens största tillverkare av hydrauliska gripar.

STH

STH

STH-Anlagenbau är ett globalt verksamt företag. Företaget designar, utvecklar, tillverkar och levererar återvinningsutrustning, bilsaneringsutrustning och hydrauliska utrustning.

STH

STH

STH-Anlagenbau är ett globalt verksamt företag. Företaget designar, utvecklar, tillverkar och levererar återvinningsutrustning, bilsaneringsutrustning och hydrauliska utrustning som saluförs över hela världen. Våra produkter är innovativa, har hög kvalitet och är mycket effektiv under de mest krävande förhållanden. Sedan 1990 har STH tillverkat återvinning utrustning för specialiserade industrier runt om i världen.

Oavsett om du väljer en av de mobila stationerna eller de stationära systemen kan du lita på STH att få jobbet gjort på ett effektivt och miljöriktigt sätt!

Mångårig erfarenhet, ständig forskning och utveckling för de bästa lösningarna, högkvalitativa produkter och service är de vinster som vi använder i STH’s produktutbud.

STH-Anlagenbau mobil återvinningsutrustning H10 / H12 för dränering av ELV-fordon är den ledande tekniken i världen.  Utan konkurrens!

Vårt namn står för kvalitet, funktionalitet och över effektivitet.

Läs gärna mer om STH’s produkter eller kontakta oss om du har några frågor.

Produktbroschyrer:

Airbagmaster.pdf
Forkross_WS 22.pdf
Forkross_WS_11-15.pdf
Kabelgranulering.pdf
Miljostation_for_bilskrotning_H10.pdf
Miljostation_for_bilskrotning_H12.pdf
Miljostation_Kompakt_A.pdf
Miljostation_Kompakt_B.pdf
Miljostation_Kompakt_C.pdf