Reservdelar

I en tid när de flesta krymper sina reservdelslager så har vi på Kiesel Scandinavia istället ökat vårt lager på delar när det gäller Fuchs, Sierra, Genesis, Hammel och de andra fabrikaten vi saluför. Vi vet hur viktigt det är för våra kunder med snabb leverans av slitdelar och reservdelar till maskinerna och försöker därför i största möjliga mån se till att delarna levereras dagen efter beställning. Vårt reservdelslager består 2012 av drygt 12.000 artiklar till ett värde av ca 5 miljoner.

Vi använder oss alltid av det effektivaste och smidigaste transportalternativet beroende på storlek på gods, destination osv och har avtal med de ledande logistikföretagen som DHL, UPS, TNT och Schenker.

Om en del inte skulle finnas tillgänglig på vårt lager i Gunnilse utanför Göteborg så kan vi nästan alltid få den leverarad direkt till kund från tillverkaren inom 24 timmar ändå. Norr om Gävle får man räkna med nån dag extra i leveranstid.

Som ytterligare fördel kan nämnas att våra priser på reservdelar är mycket fördelaktiga i jämförelse med delar till likvärdiga maskiner.