Baljer & Zembrod

Baljer & Zembrod

De tunga lyftkranarna, av typen ASX och OBX, passar för såväl stationärt som mobilt användande på olika fordon.

Euromec

Euromec

Euromec har över 50 års erfarenhet som tillverkare av tillbehör till materialhantering för skrot, rivning och återvinning som gripar, mobilsaxar, chrushers & pulveriserare. 

Fuchs

Fuchs

I över 50 år har namnet Fuchs varit synonymt med innovativa koncept och och hög tillförlitlighet när det gäller materialhanteringsmaskiner.

Genesis

Genesis

GENESIS är en ledande tillverkare av hydrauliska redskap och tillbehör inom demolering, materialhantering, skrot behandling och återvinning.

Hammel

Hammel

Tyska Hammel står för kvalitet och hög produktivitet när det gäller primär och sekundärkrossar för återvinningsindustrin.

HGT

HGT

Tyska familjeföretaget HGT har tillverkat gripar i Ilsede sen lång tid tillbaka.

Idromec

Idromec

Idromec har tillverkat kvalitetssaxar och pressar i över 60 år och ligger i framkant vad det gäller kvalité och kapacitet.

Lyndex

Lyndex

(Fd Lindemann) tillverkar balpressar med hög produktivitet för bland annat papper, plast & aluminium. Modellerna Midibite / Meggabite är ensamma i sitt slag med sin kombination av skärblad & sidopressar. 

MeWa

MeWa

Sen 2011  kan vi erbjuda samtliga produkter från tyska MeWa som är en top of the line tillverkare av maskiner och nyckelfärdiga återvinningsanläggningar.

Peiner

Peiner

Peiner är en av världens största tillverkare av hydrauliska gripar.

STH

STH

STH-Anlagenbau är ett globalt verksamt företag. Företaget designar, utvecklar, tillverkar och levererar återvinningsutrustning, bilsaneringsutrustning och hydrauliska utrustning.

Genesis

Genesis

GENESIS är en ledande tillverkare av hydrauliska redskap och tillbehör inom demolering, materialhantering, skrot behandling och återvinning.

GENESIS produkter erbjuder individuella lösningar för optimering av arbetsprocesser inom materialhantering och återvinning vid sidan av skrot och betong krossning.

Vår framgång bygger på vår innovativa styrka, kvalitet och helt kundorienterade synsätt . Både våra produkter och vår service och eftermarknad intyga detta. Varje dag utan undantag.

Referenser:

Cronimet (Gxp 400 R DGB)
Skrotfrag i Gbg (Gxp 400 R DGB)
Stena Recycling Eskilstuna (Gxp 400 R DGB)
Stena Recycling Skövde (Gxp 300 R)
Stena Recycling Jönköping (Gms 400 R)

Produktbroschyrer:

Cyclone.pdf
GDR_Crusher.pdf
GVP_Rivningssax.pdf
GVP_Rivningssaxbroschyr2.pdf
GXP_Mobilsaxar.pdf
LXP_Multisax.pdf

Filmer:

Genesis Gxp skrotsax
Genesis Demolition Recycler
Genesis Lxp multixax (större maskiner)
Genesis Gvp multisax (mindre maskiner)
Genesis Cyclone