Baljer & Zembrod

Baljer & Zembrod

De tunga lyftkranarna, av typen ASX och OBX, passar för såväl stationärt som mobilt användande på olika fordon.

Euromec

Euromec

Euromec har över 50 års erfarenhet som tillverkare av tillbehör till materialhantering för skrot, rivning och återvinning som gripar, mobilsaxar, chrushers & pulveriserare. 

Fuchs

Fuchs

I över 50 år har namnet Fuchs varit synonymt med innovativa koncept och och hög tillförlitlighet när det gäller materialhanteringsmaskiner.

Genesis

Genesis

GENESIS är en ledande tillverkare av hydrauliska redskap och tillbehör inom demolering, materialhantering, skrot behandling och återvinning.

Hammel

Hammel

Tyska Hammel står för kvalitet och hög produktivitet när det gäller primär och sekundärkrossar för återvinningsindustrin.

HGT

HGT

Tyska familjeföretaget HGT har tillverkat gripar i Ilsede sen lång tid tillbaka.

Idromec

Idromec

Idromec har tillverkat kvalitetssaxar och pressar i över 60 år och ligger i framkant vad det gäller kvalité och kapacitet.

Lyndex

Lyndex

(Fd Lindemann) tillverkar balpressar med hög produktivitet för bland annat papper, plast & aluminium. Modellerna Midibite / Meggabite är ensamma i sitt slag med sin kombination av skärblad & sidopressar. 

MeWa

MeWa

Sen 2011  kan vi erbjuda samtliga produkter från tyska MeWa som är en top of the line tillverkare av maskiner och nyckelfärdiga återvinningsanläggningar.

Peiner

Peiner

Peiner är en av världens största tillverkare av hydrauliska gripar.

STH

STH

STH-Anlagenbau är ett globalt verksamt företag. Företaget designar, utvecklar, tillverkar och levererar återvinningsutrustning, bilsaneringsutrustning och hydrauliska utrustning.

Idromec

Idromec

Kiesel Scandinavia AB är glada och stolta över att återupptaget samarbetat med Idromec Spa som i över 60 år tillverkat skrotsaxar och pressar som sålts till nöjda kunder över hela världen.

Saxarna och pressarna som är av mycket bra kvalité med hög kapacitet är oslagbara när det gäller bearbetade ton per investerad krona och har mycket gott renommé i Sverige med drygt 15 st enheter sålda de sista 10 åren.

Pressklipparna som är mobila, semimobila och stationära finns i storlekar mellan 500-1400 tons klippkraft. De finns både med “vingkonsutruktion” på lådan för snabb bearbetning av dagens skrot samt med sidpress för det allra tuffaste materialet. Givetvis erbjuds både diesel och eldrift till samtliga versioner.

Kiesel Scandinavia AB som har över 40 års erfarenheter av skrotsaxar genom VD’n Thomas Wadstedt är även den enda leverantören av stationära skrotsaxar/pressklippar i Sverige som erbjuder nyckelfärdiga lösningar där allt ifrån pressklippen, till fundamentsbyggen, transporter och krankostnader är inkl priset. Något som uppskattats mycket av kunder genom åren som slipper vara rädda för att kostnaderna drar iväg vid uppmontering. Något som annars inte är helt ovanligt.

Hör av dig om du vill ha mer information om Idromecs utbud av pressar, bilpressar och skrotsaxar.

Referenser:

Lantz Järn & Metall (T500 SL & T 715 SL semimobila saxar)
Trania Metall (PN4200 stationär press)
Hallquist Återvinning (T500 stationär sax)
Bröderna Severins Återvinning (T500 stationär sax)
Järnmalmer (T500 stationär sax)
Kuusakoski (T1000 SL stationär sax & T500 SL semimobil sax)

Katalog:

IDROMEC_General_Catalogue_EN_DE.pdf