Baljer & Zembrod

Baljer & Zembrod

De tunga lyftkranarna, av typen ASX och OBX, passar för såväl stationärt som mobilt användande på olika fordon.

Euromec

Euromec

Euromec har över 50 års erfarenhet som tillverkare av tillbehör till materialhantering för skrot, rivning och återvinning som gripar, mobilsaxar, chrushers & pulveriserare. 

Fuchs

Fuchs

I över 50 år har namnet Fuchs varit synonymt med innovativa koncept och och hög tillförlitlighet när det gäller materialhanteringsmaskiner.

Genesis

Genesis

GENESIS är en ledande tillverkare av hydrauliska redskap och tillbehör inom demolering, materialhantering, skrot behandling och återvinning.

Hammel

Hammel

Tyska Hammel står för kvalitet och hög produktivitet när det gäller primär och sekundärkrossar för återvinningsindustrin.

HGT

HGT

Tyska familjeföretaget HGT har tillverkat gripar i Ilsede sen lång tid tillbaka.

Idromec

Idromec

Idromec har tillverkat kvalitetssaxar och pressar i över 60 år och ligger i framkant vad det gäller kvalité och kapacitet.

Lyndex

Lyndex

(Fd Lindemann) tillverkar balpressar med hög produktivitet för bland annat papper, plast & aluminium. Modellerna Midibite / Meggabite är ensamma i sitt slag med sin kombination av skärblad & sidopressar. 

MeWa

MeWa

Sen 2011  kan vi erbjuda samtliga produkter från tyska MeWa som är en top of the line tillverkare av maskiner och nyckelfärdiga återvinningsanläggningar.

Peiner

Peiner

Peiner är en av världens största tillverkare av hydrauliska gripar.

STH

STH

STH-Anlagenbau är ett globalt verksamt företag. Företaget designar, utvecklar, tillverkar och levererar återvinningsutrustning, bilsaneringsutrustning och hydrauliska utrustning.

Lyndex

Lyndex

Lyndex Recycling Systems har utvecklats ur ett väletablerat varumärke inom återvinningsbranschen. Lyndex bildades 2005 efter övertagandet av Lindemann American Baler Limited, som tidigare hade förvärvat balpress- och kvarnverksamheten från Lindemann Maschinenfabrik GmbH. Lindemanns tillverkningsanläggning i Storbritannien köptes vid samma tidpunkt.

År 2006 utvecklade Lyndex en revolutionerande ny balpress, Meggabite- och Middibite-serien. Dessa maskiner var vidareutvecklingar av de välkända maskinerna Bigro och Bimax, som utrustades med patenterade sidopressar med helt avskärande knivblad. Detta gör maskinerna till de mest mångsidiga balpressarna på marknaden. Vid pressning av ren papper och kartong går balningen mycket snabbt samtidigt som man med hjälp av sidopressen uppnår en hög densitet vid pressning av plast.

Produktbroschyrer:

Lyndex_Bigro.pdf
Lyndex_Bimax.pdf
Lyndex_Meggabite.pdf
Lyndex_Middibite.pdf
Lyndex_MiddibiteSpreadsmall_2011.pdf
Lyndex_MRF_English.pdf
Lyndex_PC.pdf
Lyndex_Ram_2_English.pdf
Lyndex_RAMIIBrochurespreadmail_2011.pdf