Baljer & Zembrod

Baljer & Zembrod

De tunga lyftkranarna, av typen ASX och OBX, passar för såväl stationärt som mobilt användande på olika fordon.

Euromec

Euromec

Euromec har över 50 års erfarenhet som tillverkare av tillbehör till materialhantering för skrot, rivning och återvinning som gripar, mobilsaxar, chrushers & pulveriserare. 

Fuchs

Fuchs

I över 50 år har namnet Fuchs varit synonymt med innovativa koncept och och hög tillförlitlighet när det gäller materialhanteringsmaskiner.

Genesis

Genesis

GENESIS är en ledande tillverkare av hydrauliska redskap och tillbehör inom demolering, materialhantering, skrot behandling och återvinning.

Hammel

Hammel

Tyska Hammel står för kvalitet och hög produktivitet när det gäller primär och sekundärkrossar för återvinningsindustrin.

HGT

HGT

Tyska familjeföretaget HGT har tillverkat gripar i Ilsede sen lång tid tillbaka.

Idromec

Idromec

Idromec har tillverkat kvalitetssaxar och pressar i över 60 år och ligger i framkant vad det gäller kvalité och kapacitet.

Lyndex

Lyndex

(Fd Lindemann) tillverkar balpressar med hög produktivitet för bland annat papper, plast & aluminium. Modellerna Midibite / Meggabite är ensamma i sitt slag med sin kombination av skärblad & sidopressar. 

MeWa

MeWa

Sen 2011  kan vi erbjuda samtliga produkter från tyska MeWa som är en top of the line tillverkare av maskiner och nyckelfärdiga återvinningsanläggningar.

Peiner

Peiner

Peiner är en av världens största tillverkare av hydrauliska gripar.

STH

STH

STH-Anlagenbau är ett globalt verksamt företag. Företaget designar, utvecklar, tillverkar och levererar återvinningsutrustning, bilsaneringsutrustning och hydrauliska utrustning.

MeWa

MeWa

Sen 2011  kan vi erbjuda samtliga produkter från tyska MeWa som är en top of the line tillverkare av maskiner och nyckelfärdiga återvinningsanläggningar för elskrot, kylskrot, kablar, biomassa, batterier, oljefilter, separering av metaller & brännbart ur sk "kråkmat" , sprayburkar, däck mm mm.

Av standardmaskinerna finns bland annat rotorsaxar, granulatorer, pre-shredders, och patenterade kättingkvarnen QZ "Hurricane", som till skillnad från konventionella shredders "öppnar upp" skrotet istället för att klämma ihop de olika fragmenten. Detta möjliggör en snabbare och effektivare manuell sortering av tex elskrot.

Även när det gäller känslighet för kraftigare skrotbitar som kan följa med av misstag har "Hurricane" ett stort övertag gentemot vanliga knivbelagda shredders. När det gäller kostnaden för slitdelar har "Hurricane" med sina dubbla kättingar ca 1/5 av kostnaden mot knivarna på en shredder.

Allsidiga QZ serien är även en vinnare när det gäller framtagningen av biomassa för producerande av biogas. QZ's patenterade kättingar får fram en perfekt homogen biomassa med upp till 30% högre gasmängd än biomassa körd genom en shredder samtidigt som den effektivt separerar ut skräp, förpackningar osv.

Mer info om respektive maskin eller anläggning finner du nedan.

Produktbroschyrer:

ActiMeWa_gummipulver.pdf
Biomassa.pdf
Dack.pdf
E-Skrot_Weee.pdf
Kabelgranulering.pdf 
Kylskap.pdf
Metall_compund.pdf
Oljefilter.pdf
RDF.pdf

AlphaCutter.pdf
CableCutter.pdf
Cutiing_Mill.pdf
Granulator.pdf
Hammer_Mill.pdf
QZ_Hurricane.pdf
Smash_Boom _Bang_Uni_Cut.pdf
Universal_Rotary_Shear.pdf 

Filmer:

Anläggning för biomassa
QZ "Hurricane"
UG Granulator
Alpha Cutter
UC Rotary shear