Baljer & Zembrod

Baljer & Zembrod

De tunga lyftkranarna, av typen ASX och OBX, passar för såväl stationärt som mobilt användande på olika fordon.

Euromec

Euromec

Euromec har över 50 års erfarenhet som tillverkare av tillbehör till materialhantering för skrot, rivning och återvinning som gripar, mobilsaxar, chrushers & pulveriserare. 

Fuchs

Fuchs

I över 50 år har namnet Fuchs varit synonymt med innovativa koncept och och hög tillförlitlighet när det gäller materialhanteringsmaskiner.

Genesis

Genesis

GENESIS är en ledande tillverkare av hydrauliska redskap och tillbehör inom demolering, materialhantering, skrot behandling och återvinning.

Hammel

Hammel

Tyska Hammel står för kvalitet och hög produktivitet när det gäller primär och sekundärkrossar för återvinningsindustrin.

HGT

HGT

Tyska familjeföretaget HGT har tillverkat gripar i Ilsede sen lång tid tillbaka.

Idromec

Idromec

Idromec har tillverkat kvalitetssaxar och pressar i över 60 år och ligger i framkant vad det gäller kvalité och kapacitet.

Lyndex

Lyndex

(Fd Lindemann) tillverkar balpressar med hög produktivitet för bland annat papper, plast & aluminium. Modellerna Midibite / Meggabite är ensamma i sitt slag med sin kombination av skärblad & sidopressar. 

MeWa

MeWa

Sen 2011  kan vi erbjuda samtliga produkter från tyska MeWa som är en top of the line tillverkare av maskiner och nyckelfärdiga återvinningsanläggningar.

Peiner

Peiner

Peiner är en av världens största tillverkare av hydrauliska gripar.

STH

STH

STH-Anlagenbau är ett globalt verksamt företag. Företaget designar, utvecklar, tillverkar och levererar återvinningsutrustning, bilsaneringsutrustning och hydrauliska utrustning.

Peiner

Peiner

Peiner är en av världens största tillverkare av hydrauliska gripar. De tillhandhåller ett stort antal av skrotgripar, timmergripar och bulkgripar för alla olika typer av material och i alla tänkbara storlekar. Det är ingen underdrift att kalla Peiner ”top of the class” när det gäller sitt segment och efter 2 års försäljning av Peiner’s kvalitetsgripar har vi fortfarande inte haft ett enda garantiärende. Du som söker det bästa när det gäller hantering av ditt material behöver inte leta längre!

Referenser:

Stuveribolaget Gävle Hamn (HMG.30 1000 lit skrotgrip)
JBA Skrot (HMG 28 600 lit skrotgrip)
NCC Road Göteborg ( HZG 2500.30 S 2500 lit bulkgrip) 
Stena Recycling Växjö (HMG 28 600 lit skrotgrip)
Lantz Järn & Metall Boxholm (HMG 28 400 lit skrotgrip)
Stena Recycling Örnsköldsvik (HMG 28 600 lit skrotgrip)